City Stories tager til Hack4DK i KBH

I anledningen af Hack4DK tager City Stories i dag på udflugt til Danmarks Hovedstad, hvor der hele weekenden skal arbejdes på indsamling af ny data og sparring med ligesindede.

IMAG0440

Op til i dag er der blevet arbejdet hårdt for at færdiggøre hjemmesiden, for at starte sign-up til betaen og for at skabe opmærksomhed om vores idé. Målet med at have hjemmesiden færdig til weekenden lykkedes med hårdt arbejde i går. Nu kan vi promovere konceptet og henvise interesserede i forbindelse med weekendens arrangement.

Foruden hjemmesiden, er der blevet arbejdet hårdt på MVP’en og beta-versionen af City Stories app’en begynder at tage form. Vi har haft store problemer med ydeevne og at app’en akkumulerede data indtil den crashede. Det viste sig at problemet var en fejl i vores indlæsning af data, som aldrig blev stoppet.

Efter at have ryddet op i koden, opdagede vi en fejl i tjenesten der skal opdatere den tilgængelige data, som stadig volder os problemer. En stor del af problemet er at vi endnu ikke har fuldstændig indsigt i hvordan Leaflet fungerer. Dette bliver et af weekendens fokuser, for at nå målet for vores MVP til beta-testerne.

I øjeblikket dækker app’ens funktionalitet:

  • Indlæsning af Sejers Sedler og brugeroprettede historier
  • Udregning af hvilke Sedler man kan tilgå
  • Registrering og opdatering af egen position
  • Feed der viser alle Sedler inden for ens radius
  • Mulighed for at læse tilgængelige Sedler på kortet
  • Mulighed for at stemme op og ned på de enkelte Sedler

Det nuværende fokus, for at kunne udgive betaen består i at:

  • Opdatere tilgængelige Sedler når man flytter sig
  • Oprette sig som bruger, både pr. mail og med Facebook
  • Kunne give feedback direkte i app’en

 

Vi håber på at kunne nå disse mål i løbet af weekenden, samt potentielt indhente ny data der kan faciliteres i app’en. Desuden håber vi at kunne rekruttere engagerede testere som har lyst til at deltage i beta-testen af app’en.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/citystories.dk/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.